Beltane Pasta Asciutta Kruidenmix
Beltane Pasta Asciutta Kruidenmix
- vegan
- vega
Omschrijving
Gebruiksinstructie
Bereidingswijze: 1. Kook de spaghetti volgens de algemene bereidingswijze. Rasp de wortels en zet vast water (200 ml) klaar. 2. Doe 1 tot 2 eetlepels olie (bijv. olijfolie) met kruidenmix 1 (kleine zakje) in een pan. Verhit het mengsel. Zodra u de geur van het kruidenmengsel begint te ruiken, braadt u het gehakt goed door. Voeg de wortels toe en laat die kort meebakken. 3. Voeg het water toe en roer daar kruidenmix 2 (grote zakje) en de tomatenpuree doorheen. Laat het geheel in een afgesloten pan in 5minuten gaar worden. Af en toe roeren. Tip: Vervang het water door rode wijn en voeg verse knoflook toe als u de wortels gaat bakken.
Bij kamertemperatuur (15-25ºC) op een droge, donkere plaats bewaren. Buiten bereik houden van jonge kinderen.
Ingredienten
Ingredienten kruidenmix 1: Zeezout, knoflook*, oregano*, koriander*, gember*, bonenkruid*, rozemarijn*, chilipoeder*, kaneel* Ingredienten kruidenmix 2: Rijstmeel*, zeezout, rietsuiker*, aardappelzetmeel*, ui*, paprika*, SELDERIJ*, peper*, prei*,basilicum*, lavas*, salie*, marjolein*, zonnebloemolie*. *van gecontroleerde biologische teelt
Voedingswaarden
Energie kJ / Kcal | 1055,44 kJ / 252,18 kcal |
Vet | 2,17 |
-Waarvan verzadigd | 0,38 |
Koolhydraten | 51,85 |
-Waarvan suikers | 24,99 |
Eiwit | 5,22 |
Natrium / Zout | 22,25 |