BIO KULT PLUS 30CAP

  • Nieuw !
32. 95
Merk: BIO KULT
EAN: 5027314502568
Reviews:

Omschrijving

Bio-Kult Plus is een uniek multi-stam probiotica supplement met dezelfde 14 probiotica stammen als in Bio-Kult Advanced, met vier keer de concentratie bacteriën in vergelijking met Bio-Kult Advanced. Ook is vitamine B12 toegevoegd ter ondersteuning van het immuunsysteem.

Bio-kult supplementen zijn:

  • Geschikt voor dagelijks gebruik
  • Geschikt voor op reis
  • Geschikt voor kinderen en zwangere vrouwen
  • Geschikt om op kamertemperatuur te bewaren
  • Glutenvrij
  • Lactosevrij
  • Geschikt voor vegetariërs

Gebruiksinstructie

Volwassenen (12+) Neem 1 capsule per dag.
Kinderen (3 – 11) We adviseren om Bio-Kult Original te geven.

1. Begin met een lage dosering (2 tot 4 miljard micro-organismen) voordat u besluit naar een hogere dosering te gaan

2. Neem de probiotica tijdens het eten, of beter, 30 minuten voor een maaltijd.

3. Neem de capsule als geheel in of trek de capsule uit elkaar om alleen de inhoud in te nemen.

4. Blijf de probiotica minstens een paar weken gebruiken. Bio-Kult is geschikt voor lange termijn gebruik.

Ingredienten

Probioticumculturen (melk, soja), cellulose (vulstof), vitamine B12 (methylcobalamine), plantaardige capsule (hydroxypropyl methylcellulose)

14 probiotica stammen
Bacillus subtilis PXN® 21®, Bifidobacterium bifidum PXN® 23™, Bifidobacterium breve PXN® 25™, Bifidobacterium infantis PXN® 27™, Bifidobacterium longum PXN® 30™, Lactobacillus helveticus PXN® 35™, Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus PXN® 39™, Lactobacillus casei PXN® 37™, Lactobacillus plantarum PXN® 47™, Lactobacillus rhamnosus PXN® 54™, Lactobacillus helveticus PXN® 45™, Lactobacillus salivarius PXN® 57™, Lactococcus lactis ssp. lactis PXN® 63™, Streptococcus thermophilus PXN® 66™

Elke capsule bevat:
Minimaal 8 miljard micro-organismen per capsule (8×109 KVE/capsule), gelijk aan 20 miljard micro-organismen per gram (2×1010 KVE/gram), Vitamine B12 2.5mcg (100% RI).


Bevat soja en melk. Soja en melk worden gebruikt in de voedingsbodem van de bacteriestammen. Melkgehalte is op een niveau dat geen invloed heeft op mensen met lactose-intolerantie.