De Halm Roggevlokken
De Halm Roggevlokken
- vegan
- vega
Omschrijving
Rogge is voornamelijk bekend om het roggebrood. Het geeft een vaster brood omdat het een ander gluteneiwit bezit. Roggebrood was het volksvoedsel in Noord-Oost Europa voor de opkomst van het tarwebrood. De Halm Roggevlokken is 100% biologisch.
Land van oorsprongNederland
Gebruiksinstructie
De kooktijd van de roggevlokken bedraagt 20 minuten met een naweltijd van 10 minuten.
Koel, droog en donker bewaren
Ingredienten
ROGGE.
Over het merk
Merk
Graanpletterij De Halm
Voedingswaarden
Energie kJ / Kcal | 1451 kJ / 342 kcal |
Vet | 2 |
-Waarvan verzadigd | 0,3 |
Koolhydraten | 69 |
-Waarvan suikers | 1 |
Voedingsvezels | 5 |
Eiwit | 12 |
Natrium / Zout | 0,4 |