Nat Ali voor Romige Yoghurt
Nat Ali voor Romige Yoghurt
Omschrijving
NatAli® li mix voor het maken van Yoghurt is op basis van gevriesdroogde fermenten en bevatten de oorspronkelijk yoghurt naturel bacteriën, Stretococcus thermophilus en de lactobacillus bulgaricus. Deze bacteriën hebben een zeer gunstige werking op de darmflora en de weerstand en zorgen voor een goede spijsvertering en stoelgang. Deze zelfgemaakte yoghurt naturel heeft een heerlijke volle, milde en romige smaak.
Het sachet met dubbele dosis maakt het mogelijk om 8 gefermenteerde yoghurt bereidingen van 125 ml te maken.
- Glutenvrij
- Biologisch
- Makkelijk in gebruik
- Bevat gunstige darmbacteriën voor de darmflora
Gebruiksinstructie
gebruik proper keukengereedschap, koeienmelk dat u vooraf laat koken.
Los zorgvuldig het ferment op in 2 soeplepels melk en beetje bij beetje de volledige melk erbij (1 dosis voor 1/2L). Voeg suiker, smaken... toe, afhankelijk van uw recept. Giet in potjes en breng ze in de yoghurtmachine voor 8 tot 10 u naargelang het apparaat. Laten afkoelen in de koelkast en nuttigen.
De verkregen yoghurt kan tot 5 keer gebruikt worden onder voorbehoud van een goede hygiëne en een goed gebruik.
Ingredienten
afgeroomde melkpoeder, streptococcus thermophilus, lactobacillus delbrueckii subsp
Allergenen
Melk (waaronder lactose) : ja
Voedingswaarden
Energie kJ / Kcal | 212 kJ / 50 kcal |
Vet | 1.5 g |
-Waarvan verzadigd | 1 g |
Koolhydraten | 5.3 g |
-Waarvan suikers | 5.2 g |
Eiwit | 3.6 g |
Natrium / Zout: | 0.1 mg |