Orthica Co Enzym Q10-100 Softgels
Orthica Co Enzym Q10-100 Softgels
- Actie
Omschrijving
Met EPA en DHA ter ondersteuning van het hart¹ Co-Enzym Q10 wordt kortweg ook wel Q10 genoemd of ubiquinon en is oplosbaar in vet. Co-Enzym Q10-100 is een supplement dat naast Q10 ook visolie bevat, waarin de omega 3-vetzuren EPA en DHA aanwezig zijn. Zoek je een aanvulling op je gezonde en gevarieerde voeding, dan kan dit supplement een optie voor je zijn. Dit product bevat per softgel 100 mg co-enzym Q10 en 386 mg visolie. De in de visolie aanwezige omega-3-vetzuren DHA en EPA dragen bij aan de ondersteuning van het hart¹. Per softgel bevat dit voedingssupplement 100 mg Co-Enzym Q10 en 386 mg visolie met de omega 3-vetzuren EPA en DHA. Het relatieve vetzuurpercentage van EPA is 18%, wat neerkomt op 58 mg per capsule. Van DHA is dit relatieve vetzuurpercentage DHA 12%, wat neer komt op 39 mg per softgel. De aanwezige omega3-vetzuren DHA en EPA zijn goed voor het hart: EPA en DHA leveren een positieve bijdrage aan de normale werking van het hart. Dit gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA. ¹EPA en DHA leveren een positieve bijdrage aan de normale werking van het hart. Dit gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA.
Land van oorsprongNederland
Gebruiksinstructie
aanbevolen dosering is 1 mini softgel per dag
De aanbevolen dosering is 1 softgel per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Het gunstige effect wordt verkregen bij een inname van minimaal 250 mg EPA en DHA per dag.
Bij kamertemperatuur (15-25ºC) op een droge, donkere plaats bewaren. Buiten bereik houden van jonge kinderen.
Ingredienten
VISolie, rundergelatine, co-enzym Q10, geleermiddel (glycerine), stabilisator (bijenwas), kleurstof (karamel).
Over het merk
Merk
Orthica
Merkomschrijving
‘Gezondheid is het vermogen zich aan te passen en een eigen regie te voeren, in het licht van de fysieke, emotionele en sociale uitdagingen van het leven’. Deze mooie definitie van gezondheid werd ontwikkeld door Machteld Huber, onderzoeker Voedingskwaliteit & Gezondheid aan het Louis Bolk Instituut samen met de Gezondheidsraad en ZonMw. Dit nieuwe, dynamische concept neemt veerkracht en zelfredzaamheid van mensen als uitgangspunt en benadrukt de potentie om gezond te zijn of te worden, zelfs wanneer er sprake is van ziekte. Dat sluit uitstekend aan bij de visie van onze stichting.