Orthica E200 Softgels

  • Actie
23. 95
20. 36
Merk: ORTHICA
EAN: 8714439520597
Inhoud: 90 CP
Reviews:

Omschrijving

Voor behoud van gezonde cellen en weefsels Zoek je een vitaminepreparaat met vitamine E? In een gezond en gevarieerd voedingspatroon kom je vitamine E tegen in onder andere brood, graanproducten, zonnebloemolie, dieethalvarine en -margarine, groente, fruit, noten en zaden. Soms kan een extraatje in de vorm van een voedingssupplement een welkome aanvulling zijn. In het assortiment van Orthica vind je verschillende producten met vitamine E: E-200, E-400 en E-400+. De E-200 van Orthica bevat 134 mg vitamine E per mini softgel. Vitamine E is oplosbaar in vet, in dit supplement is dat sojaolie. In gemakkelijk in te slikken mini softgels met een vloeibare inhoud. De vitamine E in E-200 bevat 100% puur D-alfa-tocoferol (200ie). Vitamine E is een antioxidant en helpt ter bescherming tegen vrije radicalen. Vitamine E helpt ook lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf, zoals milieuverontreiniging of Uv-straling. Vandaar dat je kunt zeggen dat vitamine E bijdraagt aan het behoud van gezonde cellen en weefsels. Dit vitaminepreparaat is vrij van gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid is 1 softgel per dag.

Land van oorsprong

Nederland

Gebruiksinstructie

Gebruiksinstructies

bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd

Dagdosering

De aanbevolen dosering is 1 softgel per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Bewaarinstructies

Bij kamertemperatuur (15-25ºC) op een droge, donkere plaats bewaren. Buiten bereik houden van jonge kinderen.

Ingredienten

Ingredienten

Ingrediënten: D-alfa-tocoferol, gelatine, sojaolie, geleermiddel (glycerine).

Over het merk

Merk

Orthica

Merkomschrijving

‘Gezondheid is het vermogen zich aan te passen en een eigen regie te voeren, in het licht van de fysieke, emotionele en sociale uitdagingen van het leven’. Deze mooie definitie van gezondheid werd ontwikkeld door Machteld Huber, onderzoeker Voedingskwaliteit & Gezondheid aan het Louis Bolk Instituut samen met de Gezondheidsraad en ZonMw. Dit nieuwe, dynamische concept neemt veerkracht en zelfredzaamheid van mensen als uitgangspunt en benadrukt de potentie om gezond te zijn of te worden, zelfs wanneer er sprake is van ziekte. Dat sluit uitstekend aan bij de visie van onze stichting.