Orthica E400 Softgels
Orthica E400 Softgels
- Actie
Omschrijving
Voor behoud van gezonde cellen en weefsels Zoek je een vitaminepreparaat met meer dan 200 i.e. vitamine E? Soms kan een supplement met vitamine E een welkome aanvulling zijn op een gezonde en gevarieerde voeding. Vitamine E is oplosbaar in vet. In je dagelijkse voeding vind je vitamine E in graanproducten als brood, maar ook in zonnebloemolie, dieethalvarine en –margarine en in groente, fruit, noten en zaden. Vitamine E-400 bevat 268 mg vitamine E per mini softgel. In het assortiment van Orthica vind je verschillende producten met vitamine E. Naast E-400 hebben we ook E-400+ in het assortiment. Zoek je een voedingssupplement met een lagere dosering vitamine E, kijk dan bij E-200. Vitamine E draagt bij aan het behoud van gezonde cellen en weefsels. Vitamine E helpt ook lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf, zoals milieuverontreiniging of Uv-straling. Vitamine E helpt als een antioxidant ook ter bescherming tegen vrije radicalen. Dit vitaminepreparaat bevat 268 mg 100% pure vitamine E, en is vrij van gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. De Vitamine E is opgelost in sojaolie. Voor het vitaminepreparaat is gekozen voor kleine, gemakkelijk te slikken mini softgels. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid is 1 mini softgel per dag.
Land van oorsprongNederland
Gebruiksinstructie
Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd
De aanbevolen dosering is 1 softgel per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.
Bij kamertemperatuur (15-25ºC) op een droge, donkere plaats bewaren. Buiten bereik houden van jonge kinderen.
Ingredienten
Ingrediënten: D-alfa-tocoferol, gelatine, geleermiddel (glycerine). sojaolie.
Over het merk
Merk
Orthica
Merkomschrijving
‘Gezondheid is het vermogen zich aan te passen en een eigen regie te voeren, in het licht van de fysieke, emotionele en sociale uitdagingen van het leven’. Deze mooie definitie van gezondheid werd ontwikkeld door Machteld Huber, onderzoeker Voedingskwaliteit & Gezondheid aan het Louis Bolk Instituut samen met de Gezondheidsraad en ZonMw. Dit nieuwe, dynamische concept neemt veerkracht en zelfredzaamheid van mensen als uitgangspunt en benadrukt de potentie om gezond te zijn of te worden, zelfs wanneer er sprake is van ziekte. Dat sluit uitstekend aan bij de visie van onze stichting.